Avrupa Rekabetçiliği ve Draghi Raporu, bugün Palazzo Strozzi Sacrati'de bir konferans

Samuag

New member
Avrupa düzeyinden başlayarak siyaset, önemli seçimler yapmak için kararlar vermelidir. Bunu endikasyonlara dayanarak yapın ve ejderha ilişkisinde yer alan unsurlar, bugün hala demokrasi dediğimiz şeyin uygulanmasına yönelik ilk adım olabilir. Ekonomi ve Turizm Meclis Üyesi Leonardo Marras bugün 'Mario Draghi'nin Avrupa rekabet gücünün geleceği ile ilgili ilişki başlıklı bir toplantı sonunda müdahale etti. Irpet ve Bölgesel Bilim Dergisi tarafından düzenlenen bölgesel boyut ', Avrupa rekabet gücünün geleceği hakkında Draghi raporuna özel bir sayı atanan ve ana içeriğini bölgesel bir perspektifte analiz etti.

“Komiser ilan edilen rapor, akademik ve akademisyenler arasında karşılaştırma konusu olmuştur, ancak hem İtalyan hem de Avrupa düzeylerindeki siyaset bunu önemli ölçüde görmezden geldi. Yine de belge, geçmişte olduğundan farklı olarak kullanıldığında, en fazla güvenliği azaltmaya izin verebileceğini, en fazla güvenliği azaltabileceğini ve en düşük seviyeyi azaltabileceğini ve düşük olduğunu açıklayan mevcut kaynakları açıkça vurgulamaktadır.

“Bunun için – Marras devam etti – ilişkinin, ortak kararlara ulaşmak amacıyla ciddi bir siyasi tartışmanın konusu olması gerektiğine inanıyorum. İdeal demokratik katılım seviyelerine ulaşıldığını iddia etmiyorum, ancak mevcut olanların hala böyle düşünülebileceği, ancak siyasi bir karar vermek için demokrasimizin araçlarını kullanarak, siyasal bir kararla yüzleşmek için somut bir karşılaştırma başlatmak önemlidir. geçmişe ve karar verme sorumluluğunu üstlenin.