Babasının okula götürdüğü Esmanur kayıp

Samuag

New member
Kars’ta ilkokul öğrencisi Esma’dan haber alınamıyor.

Müslüm Güney, 4 çocuğundan ikincisi olan Esmanur’u bugün saat 08.25’te eğitim gördüğü Halitpaşa İlkokulu’nun bahçesine bıraktı. Esmer Güney de saat 13.30 sıralarında 1’inci sınıf öğrencisi olan kızı Esmanur’u almak için okula gitti.

Lakin Esmanur’un okulda olmadığı anlaşıldı. Esmer Güney, durumu polise ve işte olan eşine bildirdi. Gelen takımlar, okulun güvenlik kamerası kayıtlarından Esmanur Güney’in okul binasına girmediğini tespit etti.

Esmanur’un öğretmenleri, küçük kızın okula gelmediğini söylemiş

“KIZIM OKULA GİRMEMİŞ”

Müslüm Güney, kızının okula gitmediğinin yönetim tarafınca kendilerine bildirilmediğini belirterek, “Sabah kızımı okulun bahçesine bıraktım ve işe gittim. Annesi de öğlen almaya gittiğinde öğretmenler Esmanur’un okula gelmediğini söylemiş. Kamera kayıtlarına baktık, okulunun içine girmemiş. Lakin kızımı okula getirip bıraktığımı bakılırsan komşularım var. Durumu polise ve zabıtaya bildirdik. Arama çalışmaları başladı, yetkililerden ve kızımı bakılırsan vatandaşlardan yardım istiyorum” dedi.

Kızın fotoğrafına bakarak gözyaşları döken Esmer Güney ise Esmanur’u gorenlerin polise, zabıtaya yahut kendilerine bildirmesini istedi.

Polis grupları Esmanur Güney’i ararken belediye ise küçük kızın bulunması için sık sık anons yapıyor.