Bahçeli: Atatürk’ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı’ndadır

Samuag

New member
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Küme Toplantısı’nda konuşuyor.

”ATATÜRK, CUMHURİYET’İN DOĞUŞUNU SAĞLADI”

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyleki:

”Atatürk, Cumhuriyet’in doğuşunu sağladı. Atatürk yetim büyüdü fakat milletini yetim bırakmadı. Atatürk demek inanmış bir vicdan üstün nitelikli bir dava adamı demektir, ulusal çabanın başı, Cumhuriyet’in başarısı Türkiye’nin banisi demektir. Atatürk kurucu bir önderdir ömrünü Türk milletine vakfetmiştir. Kim ne söylerse söylesin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e epeyce şey borçluyuz.

”ATATÜRK’ÜN EMANETLERİ MHP VE CUMHUR İTTİFAKI’NDADIR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı’ndadır. Aziz Atatürk’ü rahmetle minnetle yad ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmetler diliyorum.

”MAĞDURLARIN SESİ OLAN BİR TÜRKİYE GERÇEĞİ HEPİMİZE GURUR YAŞATMAKTADIR”

Bizim için ulusal hafızada yer etmiş her toprak modülü vatandır ve o denli de kalacaktır. Artık sızlanmaya gerek yoktur. Türk millet belini doğrultmuştur. Dünyanın konuştuğu bir Türkiye tablosu karşımızda asılıdır. Mağdurların sesi olan bir Türkiye gerçeği hepimize gurur yaşatmaktadır.

TAHIL KRİZİNİN ÇÖZÜMÜ

Açılan koridordan bugüne kadar 10 milyon tondan fazla tahıl taşınmıştır. Türkiye tahılın gereksinim sahibi toplumlara ulaştırılması konusunda bütün ülkelere insanlık dersi vermektedir. Bu sıkıntı insan onurunu sahiplenme problemidir. Biz kalp gözünden, Batı kar gözünden bakıyor. Türkiye doğalgaz ile inşallah merkez pozisyonuna da gelecektir.”