Baklalı Enginar Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Baklalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 3 adet enginar
 - Yarım çorba kasesi ayıklanmış bakla
 - Yarım çorba kasesi bezelye
 - 1 adet soğan
 - 1 adet havuç
 - 2 diş sarımsak
 - 1 çay bardağı zeytinyağı
 - 1 çay bardağı limonlu su
 - 1 çay bardağı su
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - Dereotu
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğan, havuç ve sarımsak küp küp doğranır.
 - Düdüklü tencereye tüm sebzeler temalır.
 - Üzerine tuz, zeytinyağı,limonlu su ve su eklenir.
 - 12 dakikada pişirilir.
 - Enginarlar alınır ve sebzeler üzerlerine temalır dereotu ile servis yapılır.
 
Baklalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı