Balkabağı Kızartma Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet balkabağı
 - 5 yemek kaşığı süt
 - 2 yemek kaşığı un
 - 1 tutam tuz
 
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 adet balkabağını rendeliyoruz .
 - 5 yemek kaşığı sütü ekliyoruz.
 - 2 yemek kaşığı unu da ekleyerek karıştırıyoruz.
 - Son olarak tuzunu ekleyip bir kaşık sayesinde tavaya ekliyoruz .
 - Tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ ekliyoruz.
 - Eklediğimiz yağ kızınca kabaklarımızı yavaşça tencereye koyuyoruz, bir kalıp sayesinde kızartıyoruz .
 - Alt üst çevirerek denetimli bir biçimde kızartıyoruz.
 - Servise hazır hale getiriyoruz afiyet olsun.