Bardak Tatlısı (Lotus‘lu) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 150 g lotus bisküvi
- 250 ml krema
- 200 g labne peyniri
- 1 yemek kaşığı lotus kreması
- 100 g hazır vanilya puding
- Frambuaz
- Lotus kreması
- Fındık
- Fıstık
- Böğürtlen
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri mutfak robotu yardımı ile ezin.
- Kreması için krema,labne peyniri, lotus kreması ve vanilya pudding bi ortada akışkan bir krema haline gelene kadar çırpın.
- Önce bisküvileri bardaklara yerleştirelim daha sonra biraz kremadan ekleyelim içine frambuaz ve böğürtlen yerleştirelim ve bir daha krema ile meyvelerin üzerini örtelim.
- Süslemek için lotus kremasını benmarı adabı eritin ve kremanın üzerine dokun.
- Dilediğiniz biçimde süsleme yapabilirsiniz.
- Tatlıyı çabucak yahut soğuk tükete bilirsiniz iki biçimde fazlaca lezzetli. Afiyet olsun.