Barlas: Şayet aklınız kıtsa yalnızca doların fiyatına takılırsınız

RAM

New member
Barlas: Şayet aklınız kıtsa yalnızca doların fiyatına takılırsınız
Sabah gazetesi muharriri Barlas, bugün kaleme aldığı yazısında “Düşünüyorum, şayet Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı bütün bu FETÖ’cüler kim bilir bize neler yaparlardı? Zira öğrendik ki 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü muvaffakiyete ulaşsaydı Fetullah Gülen uçakla Amerika’dan Türkiye’ye gelecek ve Akın İpek’in Ankara’da yaptırdığı saray gibisi malikâneye yerleşecekti ve “Türkiye’nin Humeyni’si” olacaktı. bu biçimde bir dünyayı evvela bayanların hayal etmesini diliyorum. Bugünkü ‘Taliban Afganistanı’nda bayanların üniversiteye erkeklerle birlikte gitmeleri yasak. Bayanların sinema sinemalarında ve tiyatrolarda rol almaları yasak. Bugün AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında nefret telaffuzları seslendiren kelamda çağdaş bayanların bütün bunlardan haberi olup olmadığı belirli değil. Yani biraz şuurlu olsalar yatıp kalkıp Erdoğan’ın sıhhatine dua ederler” sözlerine yer verdi.

İktisattaki gelişmeleri de değerlendirmelerde bulunan Barlas, şunları tabir etti:

“Bereket, Türkiye idaresi şu anda kendi kendine belirlediği amaçlara gerçek taviz vermeden yürüyor. Bu sayede Türkiye hem bu bölgenin tıpkı vakitte dünyanın fazlaca ehemmiyet verilen bir stratejik gücü halinde. Son olarak Türkçe konuşan devletlerle varılan işbirliğinin ulaştığı noktaları da gördük. Fakat şayet aklınız kıtsa yalnızca doların fiyatına takılırsınız. Diyorum ki her insanın biraz başını çalıştırması kural. O denli şeyler yaşanıyor ki bunlardan ders alınmazsa bu ülkenin yarını da cehenneme döner.”

Haber Sitelerinden Alıntıdır.