Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 tane karnabahar
 - 1 adet patates
 - Tuz
 - Su
 
- 1 su bardağı süt
 - 1 yemek kaşığı un
 - Karabiber
 - Sıvı yağ
 - Tuz
 - Muskat rendesi
 
- Kaşar
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye suyu koyalım. Üzerine biraz tuz daha sonra küp küp doğradığınız patatesleri ve çiçeklerini ayırdığımız karnabaharları atalım kaynatalım, pişince borcama alalım.
 - Farklı bir kapta tavaya sıvıya ortasında unu kavuralım, yavaş yavaş süt ekleyelim, topaklanmasın dikkat edelim.
 - daha sonra karabiber tuzu ve muskatı ekleyelim, karnabaharların üzerine dökelim.
 - En son olarakta rendelenmiş kaşarları ekleyelim.
 - Fırının üst kısmında 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.