“Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyoruz”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig’in 7. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor’u 5-0 yenen Fenerbahçe’nin futbolcularından Attila Szalai, hem ligde tıpkı vakitte Avrupa’da başarılı olmayı hedeflediklerini söylemiş oldu.
Ülker Stadı’nda oynanan müsabakanın akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Macar stoper, “Bizlerin her zamanki hedefi hem Avrupa’da tıpkı vakitte ligde başarılı olmak. Onun için uğraşımızı sürdürüyoruz. Bana nazaran güzel de bir yoldayız. bu türlü de devam etmek istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki biz hakikaten epeyce sıkı biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha evvel de söylediğum üzere sıkı biçimde çalışırsanız muvaffakiyete ulaşırsınız. ötürüsıyla devam etmemiz gereken yol bu yol.” sözlerini kullandı.
Farklı skorla galip gelmekten duydukları memnunluğu lisana getiren Szalai, şöyleki devam etti:
“Çok fazla gol attığımız ve fazla golle kazandığımız için hakikaten kendimi keyifli hissediyorum. Birebir biçimde kalemizde de gol görmedik bu da bizler açısından memnunluk verici. Ofansif ve defansif manada bence yaptığımız şeylerden keyifli olabiliriz. Maça çıkarken çocuklar için maçlara çıkıyoruz. Maçtan evvel de o tabletle alana çıkma fırsatım oldu. Bizler herkesi memnun etmek niyetindeyiz lakin daha hayli çocukları en çok çocukları keyifli etmek istiyoruz. O denli zannediyorum ki onun açısından da fazlaca büyük memnunluk olmuştur. Onların atmosferi görmesi açısından, stattaki atmosferi daha güzel anlayabilmeleri açısından bence çok olumlu olmuştur.”
“En güzelini ortaya koymaya çalışıyorduk”
UEFA Avrupa Ligi’nde Rennes ile yorucu ve şiddetli bir maç oynadıklarını hatırlatan 24 yaşındaki oyuncu, “Neticede uygun bir geri dönüş sağladık ve hoş bir sonuç elde ettik. Hocamız da bununla alakalı bizimle konuşuyordu. Daha taze oyunculara muhtaçlığı olduğunu söylemişti. Bu maçta da şiddeti yüksek oynadık. Kadro olarak bence fazlaca fazla uğraş ettik. Koşu tempomuz da yüksekti. Herkes bu manada bana göre ziyadesiyle gayretini gösterdi. Bizler en güzelini ortaya koymaya çalışıyoruz. Performansımızdan dolayı ekip olarak elde ettiğimiz galibiyetten pek memnunum.” değerlendirmesinde bulundu.
Attila Szalai, ligde ulusal ortadan daha sonra oynayacakları Beşiktaş derbisini sabırsızlıkla beklediklerini tabir etti.
Dolu tribünler önünde oynamanın kendilerine düzgün hissettirdiğini aktaran Szalai, şunları kaydetti:
“Harika atmosferlerde top oynamak bir futbolcuyu sürekli yeterli hissettirir. Bana göre bugün biz düzgün bir örnek teşkil ettik. Her vakit olduğu üzere bugün stadımızda mükemmel bir atmosfer vardı. Öbür ekiplerin da bu manada avantajları var. Onlara da takviye olan taraftar kitleleri var. Bizler şu andan itibaren oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. 3 puanı almak ismine elimizden gelenin en düzgününü o maçta göstereceğiz.”