“Biroldukca kadro tepe uğraşı verecek”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Arabam.com Konyaspor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, Üstün Lig’in 10. haftasında 15 Ekim Cumartesi günü Gaziantep FK’yi ağırlayacakları maçı güzel bir sonuçla tamamlamak istediklerini söylemiş oldu.
Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda gerçekleştirilen idman öncesi yaptığı açıklamada, iki eksikle hazırlıkların sürdüğünü lisana getirdi.
Gaziantep FK’nin kalitesi yüksek oyunculara sahip olduğunu aktaran Palut, “O niçinle son derece dikkatli olmalıyız. Çok düzgün çaba etmemiz ve coşkulu oynamamız gereken bir maç. Onun çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah kendi alanımızda hoş oyunla, güzel bir sonuçla maçı tamamlarız.” diye konuştu.
“Biroldukça kadronun tepe uğraşı vereceğini düşünüyorum”
Palut, kadronun ligdeki pozisyonuna ait, şöyleki konuştu:
“Geçen yılki üzere erken kopmaların olacağını, doğal tepe adaylarından birtakım kadroların fazlaca erken şampiyonluk yarışı haricinde kalacağını düşünmüyorum. Uzun müddet 6-7 ekiple yarışın süreceğini düşünüyorum. Bu da aslında hem ligimizin kalitesi birebir vakitte yarışın daha izlenebilir ve heyecanlı olması ismine hoş bir durum. Bu yıl biroldukça grubun tepe uğraşı vereceğini düşünüyorum. İnşallah bizde istikrarlı bir gidişle üst sıraları hedefleyen bir kadro olarak devam ederiz.”
Yeşil beyazlı oyuncu Guilherme Sitya da Harika Lig’in zorluğuna dikkat çekerek, “Konyaspor da rakipleri içinde kuvvetli bir öge olduğunu aldığı hoş sonuçlarla gösteriyor. Ligin sonuna kadar bu yarışta yer almak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.
Hazırlıklar sürdü
Konyaspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına devam etti.
Teknik yönetici İlhan Palut idaresindeki idmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin akabinde taktik çalıştı.
Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını yarın tamamlayacak.