Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 125 gram tereyağı yahut margarin
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 litre süt
- 1 paket vanilya
- 2 paket petibör (kakaolu yahut sade)
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce geniş bir tencereye 125 gram tereyağını eritin.
- Tereyağını erittikten daha sonra 1lt süt ekliyoruz.
- hemen sonrasında 1 bardak toz şeker ,1 paket vanilya, 1 bardak un ekleyip tahta kaşıkla karıştırın ve muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
- Tatlıyı tepsiye koymadan evvel tepsinin altına petibörleri parçalayarak tepsiye koyun.
- Tatlıyı kabınıza koyduğunuzda üstüne de petibörleri parçalayarak serpin ve buzdolabına koyun tavuk göğsü’nüz hazır. ????.