Bol Sebzeli Mücver Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yarım bağ ıspanak
 - 1 adet patates
 - 1 adet havuç
 - 1 adet soğan
 - 1 adet kabak
 - 1 adet yumurta
 - Yarım çay bardağı sıvı yağ
 - Kabartma tozu
 - 1 çay bardağı un
 - Tuz
 - Karabiber
 - Kimyon
 
- Kaşar
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanağı ince ince doğrayalım.
 - Diğer gereçleri rendeleyip, suyunu sıkalım.
 - Ayrı bir kaba yumurtayı sıvı yağı unu kabartma tozunu baharatları ekleyip, karıştıralım kıvamı koyu olursa az birşe su ekleyelim.
 - Sosu rendelediğimiz materyallerle birleştirelim ve yeterlice karıştıralım.
 - Yağlı kağıt serilmiş borcama eşit biçimde yayalım.
 - Önceden ısıttığımız 190 derecelik fırında pişirelim.
 - Alt üst düzgünce kızartıktan daha sonra üzerine kaşar peynirini ek edelim.
 - Kaşar kızardıktan daha sonra fırından alalım. Afiyet olsun….