Borusanın Kaç Şirketi Var ?

celeron

Global Mod
Global Mod
Borusann Cesitli Is Alanlar



Borusan, Turkiye merkezli bir sirket grubu olup, cesitli is alanlarnda faaliyet gostermektedir. Bu alanlar arasnda otomotiv, enerji, metal, lojistik ve endustriyel hizmetler bulunmaktadr. Borusan, her biri kendi alannda oncu olan bir dizi sirketin cats altnda faaliyet gostermektedir.



Otomotiv ve Lojistik



Borusan Otomotiv, Borusan Oto ve BMW Turkiye'nin yan sra otomotiv sektorunde faaliyet gosteren onemli bir oyuncudur. BMW, MINI ve Land Rover gibi markalarn Turkiye distributorlugunu yapmaktadr. Ayrca Borusan Lojistik, kara, deniz ve hava tasmaclg alanlarnda hizmet veren koklu bir lojistik sirketidir.



Enerji



Borusan Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarna odaklanan ve bu alanda onemli yatrmlar yapan bir sirkettir. Ruzgar enerjisi, hidroelektrik enerji ve dogalgaz santralleri gibi farkl enerji kaynaklarndan elektrik uretmektedir. Ayrca enerji ticareti ve dagtm gibi alanlarda da faaliyet gostermektedir.



Metal ve Endustriyel Hizmetler



Borusan Holding bunyesinde yer alan Borcelik, celik uretimi ve ticareti alannda faaliyet gostermektedir. Borusan Mannesmann ise boru ve boru hatlar cozumleri sunmaktadr. Ayrca Borusan Istanbul Fikir ve Sanat Vakf (BISAV), sanat ve kultur alannda cesitli etkinlikler duzenlemektedir.



Borusan Grubunun Sirketleri



Borusan Grubu, farkl is alanlarnda faaliyet gosteren bircok sirketi bunyesinde bulundurmaktadr. Bunlar arasnda Borusan Holding, Borusan Mannesmann, Borusan Otomotiv, Borusan Lojistik, Borusan Enerji, Borusan EnBW Enerji gibi onemli isimler yer almaktadr. Bu sirketler, kendi alanlarnda lider konumda olan ve surdurulebilir basarya odaklanan kuruluslardr.



Borusan Grubunun Kuresel Is Ortaklklar



Borusan, sadece Turkiye'de degil, ayn zamanda uluslararas arenada da faaliyet gosteren bir sirketler grubudur. Ozellikle enerji sektorunde Alman enerji devi EnBW ile is ortaklg yapmaktadr. Bu ortaklk, yenilenebilir enerji projelerinin gelistirilmesi ve yurutulmesi konusunda onemli bir rol oynamaktadr.



Sonuc



Borusan, genis bir is alanna yaylan ve farkl sektorlerde faaliyet gosteren bir sirketler grubudur. Otomotiv, enerji, metal, lojistik ve endustriyel hizmetler gibi cesitli alanlarda faaliyet gosteren Borusan sirketleri, hem Turkiye'de hem de uluslararas alanda etkin bir sekilde is yapmaktadr. Bu sirketler, kaliteli urun ve hizmetler sunarak musteri memnuniyetini saglarken, ayn zamanda surdurulebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkelerine de onem vermektedirler.