“Bu atmosferi görür görmez, ben bile çıkıp oynamak istedim”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, Bitexen Giresunspor maçı öncesi beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.
11 yıl oyuncu olarak formasını giydiği Galatasaray’a 15 yıl daha sonra bu sefer teknik yönetici olarak sarı kırmızılı taraftarın karşısına birinci defa resmi bir maçta çıkacak olan Okan Buruk, yaşadığı duyguyu ve maç ile ilgili kanılarını şu sözlerle aktardı:
“Galatasaray Teknik Yöneticisi olarak burada bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Bugün buraya gelemeyen birfazlaca insan var, hepsine teşekkür etmek istiyorum. Onlar bizim için epeyce değerli, pahalı. Onlarla değerli başarılara imza atmak istiyoruz. Biz epey çalışıyoruz. Profesyonel herkes fazlaca yanlışsız biçimde, hoş bir biçimde çalışıyor. Her şey Galatasaray taraftarı için aslında. Biz de onlara layık bir biçimde alana çıkıp, oyun oynamak istiyoruz.

Torreira ve Mertens, forma giymek istiyorlar. Kadroya katkı vermek istiyorlar. Bu atmosferi görür görmez, ben bile çıkıp oynamak istedim. Büyüleyici bir atmosfer var. Maçın gidişatına göre değerlendireceğiz. Takımda olan herkes oynayabilecek durumda. Mertens, kıymetlerine nazaran biraz daha geride. Torreira biraz daha hazır. Geçen hafta daha sonradan girenler bize maçı kazandırdı. Kulübe epey kıymetli.”