Buzluk Kabında Milföy Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 yaprak milföy
- 1 paket kare çikolata
- 1 adet yumurta
- Pudra şekeri
Not EkleTarifi Yazdır
- Milföylerimiz uygunca yumuşasın.
- Buzluk kabınızın genişliğinde merdane yada elinizce biraz açın.
- Açılan milföyü buzluk kabına serin ve boşluklara hafifçeçe bastırıp çukur oluşturun.
- Kare çikolataları karelere ayırıp her kareyi tekrar ikiye bölün.
- Her bölmeye birer modül çikolata koyun.
- Diğer milföyü de açıp üzerine serin ve elinizle hafifçeçe bastırın.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye karşıt çevirip koyun ve ortaları bıçak ile kesip belirginleştirin.
- Yumurta sarısı sürüp 180 derecede fırına fırına verin.
- Pişip soğuduktan daha sonra pudra şekeri serpin.