Capone: “Galatasaray’ın dünyada tanınmasını sağladı”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın eski futbolcularından Capone, sarı-kırmızılı kulübü ziyaret etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Capone, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Bugün benim için fazlaca hoş bir gün. Çok özlediğim yere geri döndüm. Hislerimi anlatmak hakikaten çok güç. Burada inanılmaz hoş hisler yaşadık. Çok fazla başarılara imza attık. Burada olduğum için, arkadaşlarımı gördüğüm için memnunum. Kulüpte çalışan işçilerle de konuşma fırsatı buldum. Okan hocamız da benim eski kadro arkadaşım olduğu için onunla konuşmak, onu görmek beni inanılmaz memnun etti. Şu an kendimi hayli fakat hayli keyifli hissediyorum. Burası benim ikinci meskenim diyebilirim. yine konutumda olduğum için inanılmaz keyifli hissediyorum.” tabirlerini kullandı.
Capone, eski ekip arkadaşı Okan Buruk’un Galatasaray teknik yöneticisi olması hakkında ise şunları söylemiş oldu:
“Türk futbolunu takip ediyorum. Okan hocanın gelmesinden itibaren muvaffakiyetlerini da epey yakından takip ettim. Kendisi başarılı bir hoca. Galatasaray’a hoca olarak gelmesi beni epeyce memnun etti. Galatasaray’ın bir kesimiydi. Onu yürekten destekliyorum. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Biz dışarıda da olsak Galatasaray’ı her vakit gönülden destekledik. Her vakit Galatasaray’ın güzel olması için dua ettik. Okan hoca üzere insanların tekrar kulübe dönmesi, tekrar topluluğun ortasında yer alıp Galatasaray’ın başarılı olması için çalışması beni ekstra memnun ediyor. Galatasaray’ın bu sene başarılı olacağına inanıyorum.”
Brezilyalı eski oyuncu, UEFA Kupası zaferini unutamadığını belirterek, şöyleki konuştu:
“Biroldukça kupa aldık ve bunların hepsi beni fazlaca memnun etti. Ortalarında en büyüğü UEFA Kupası. Geriye dönüp baktığımda bunları düşündükçe tüylerimiz diken diken oluyor. Bunu grup olarak başardık. O dönemki arkadaşlarımızla unutulmaz bir tarihe imza attık. Bugüne kadar da birebirini yinelayamadık. yenidenlanması için dua ediyorum. Birfazlaca grup arkadaşım daha âlâ kulüplere gitme imkanı buldular. Geçmişe dönüp baktığımızda bu biçimde bir muvaffakiyet, bu biçimde bir kupa Galatasaray’ı hala bugün konuşulan bir ekip yaptı. Hem ülkenin tıpkı vakitte kulüp olarak Galatasaray’ın Avrupa’da ve dünyada tanınmasını sağladı. Bugün Galatasaray’a gelen futbolcular vaktinde bunu başardığını görüyor ve ‘ben bu biçimde bir kulübe geldim’ diyor, bu da bizi fazlaca memnun ediyor.”