Cennet Çamuru

Leila

Global Mod
Global Mod
Cennet Çamuru Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı teremyağ kaymaklı
  • 200 gram küçük kesilmiş kadayıf
  • 1 su bardağı fıstık tozu
Şerbeti için;

  • 2 su bardağı toz şeker
  • 3 su bardağı su
Cennet Çamuru Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle eriyen yağımızın içerisine kadayıflarımızı atıp, kavuruyoruz.
  2. sonrasındasında fıstığı ekleyip, kavuruyoruz.
  3. Başka yerde hazır olan şerbeti üzerine ekliyoruz efsane bir tat elde ediyoruz. İster kaymaklı ister sade ister dondurmalı yiyoruz.
Cennet Çamuru Tanımı Fotoğraflı Yapılışı