Cennet Çamuru

Leila

Global Mod
Global Mod
Cennet Çamuru Tanımı İçin Malzemeler

  • 60 gram tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 125 gram tel kadayıf
  • 100 gram antep fıstığı
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su
  • 3-4 damla limon suyu
Cennet Çamuru Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Şerbet için şeker ve suyu tencereye alın.
  2. Kaynadıktan daha sonra altını kısıp limon suyunu ekleyin 7-8 dk daha sonra kapatın.
  3. Tereyağ ve sıvı yağı tencereye alın.
  4. Eriyince minik minik doğranmış kadayıfları ekleyin? daima karıştırarak renk alana kadar kavurun.
  5. daha sonra fıstıkları ekleyip güzelce birbirine yedirip altını kapatın.
  6. Soğumuş şerbeti azar azar ekleyin çamur kıvamına gelince birkaç dakika dinlendirip servis edebilirsiniz. Kaymak yahut dondurmayla epey güzel gidiyor.
Cennet Çamuru Tanımı Fotoğraflı Yapılışı