Cheesecake Topları Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1/2 (yarım) paket burçak bisküvi
- 1 çay bardağı ince çekilmiş fındık
- 200 gram labne
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi (Limon kabuğu da olur yalnızca 1 tatlı kaşığı kullanılacak)
- 1/2 (yarım) limon suyu
Not EkleTarifi Yazdır
- Labne peynirin suyunu süzün. Bisküvileri ve fındığı rondoda çekin.
- Derin bir karıştırma kabına labne peyniri, bisküviyi, fındığı, hindistan cevizini, portakal kabuğu rendesini, pudra şekerini, limon suyunu ekleyip düzgünce karıştırın.
- Buzdolabında 1 saat dinlendirin.
- Dolaptan çıkarıp elinizle yuvarlayarak top halini verin. Bu ölçüyle yaklaşık 12 adet çıkıyor. Dilediğiniz biçimde süsleyin.
- Ben üzerlerine antep fıstığı taneleri ve rendelenmiş portakal kabuğu döktüm.Afiyet olsun ????