Çilekli Muzlu Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket kremşanti
- 1 paket vanilya
- Yarım paket petibör bisküvi
- Muz
- Çilek
Not EkleTarifi Yazdır
- Kremşanti ve vanilya hariç tüm gereçleri tencereye koyup pişirelim.
- Kaynadıktan daha sonra 3 dk daha karıştıralım.
- Vanilyayı ekleyelim ve altını kapatalım ılıyınca kremşantiyi ekleyim tekrar çırpalım pürüzsüz kıvam alana dek çırpalım.
- Petibör bisküviyi blenderdan geçirelim. En alta çilek üstüne bisküvi üstüne krema olarak başlayalım ve bu biçimde devam edelim ve dilediğimiz üzere süsleyelim şimdiden afiyet olsun. ????