Çilekli Puding Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 su bardağı süt
- 500 gram çilek
- 2 kaşık tepeleme un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- Yarım su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 çorba kaşığı margarin
Not EkleTarifi Yazdır
- Çilekleri temizleyip üzerine şekeri ekleyerek blenderdan geçirin.
- Blenderdan geçirdiğimiz çilekleri tencereye alıp üzerine süt, un ve nişastayı ekleyerek pişirelim.
- Kaynayınca nişasta ve yağı ekleyerek bir süre daha karıştıralım.
- Pudingimiz piştikten daha sonra kaselere yerleştirip servis etmedilk evvel, buzdolabında soğumaya bırakalım.
- Dilediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz ) ben üzeri için toz antep fıstığı ve çilek koydum kusursuz görünüyorlar katiyetle deneyin???? Afiyet olsun