Çilekli Tart Kek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Çilekli Tart Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 2 adet yumurta
 - 1 çay bardağı toz şeker
 - 1 çay bardağı süt
 - 1 çay bardağı sıvı yağ
 - 2 çay bardağı un
 - 1 paket vanilya
 - 1 paket kabartma tozu
 - 300-500 gram ortası çilek ( azlığına yahut fazlacaluğuna sizin karar vermeniz daha uygun olacaktır)
 
- 5 bardak süt
 - Yarım su bardağı nişasta
 - Yarım bardak un
 - 1 bardağa yakın şeker
 - 1 paket vanilya
 - 1 paket krem şanti
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yumurta ve toz şekeri çırpıyoruz.
 - Ardından sütü ve yağı ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
 - Son olarak geriye kalan kuru gereçleri eleyerek ekliyoruz ve bir süre daha karıştırmaya devam ediyoruz
 - Ardından yağladığımız tart kalıbına karışımımızı döküyoruz.
 - Önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece fırınımızda 20 dakika pişiriyoruz. 
	
	
		
		
	
	????
	 - Orta uzunluk tenceremizde vanilya ve krem şanti hariç tüm gereçlerimizi karıştırıyoruz karışımımız kaynamaya başlayınca vanilyayı ekleyip bir süre daha karıştırıp ocaktan alıyoruz.
 - Son olarak toz kremşantiyi ekleyip bir sefer daha karıştırıyoruz.
 - Sıcaklığı geçmeye başlayıp ılıdıktan daha sonra kekimizin üzerine döküp çileklerimizle süslüyoruuuz. 
	
	
		
		
	
	afiyet olsuun ????????.
	 
Çilekli Tart Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı