Çok Kolay Çokta Lezzetli yavaşça Bisküvili Pastam Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 paket petibör bisküvi (400 gram )
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 paket kakao (25 grlık)
- 8 su bardağı süt
- Yarım yemek kaşığı tereyağı (50 gr)
- 1 paket vanilya
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tenceremize un şeker kakaoyu koyup karıştıralım sütümüzü ek edip, ocağa koyalım ve çırpıcıyla karıştırarak fokurdatıncaya kadar pişirelim.
- Kaynadıktan daha sonra kısıkta 3 dk daha kaynatalım altını kapatalım içine tereyağımızı ve vanilyamızı ekleyip, karıştıralım.
- Borcamızı çeşmeye tutup, düzgünce akıtalım üzerine bisküviyi dizelim ve pudingimizi koyalım ve sırayla bu süreci yapalım en üstüne kalan bisküviyi robottan geçirip süsleyelim, buzdolabına koyup, soğumasını bekleyelim.
- Daha sora kesip afiyetle yiyelim (arzu ederseniz istediğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz) Çok yavaşça epey lezzetli epeyce da kolay pastamız şimdiden yapanlara afiyet bal olsun ????????????????.