Davil’s Cake

Leila

Global Mod
Global Mod
Davil’s Cake Tanımı İçin Malzemeler

Kek için;

  • 270 gram un
  • 220 gram süt
  • 185 gram sıvı yağ
  • 30 gram kakao
  • 10 gram kabartma tozu
  • 10 gram vanilya
  • 300 gram şeker
Krema için;

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Süslemek için;

  • Çilek
Davil’s Cake Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta, süt ve sıvı yağı çırpıyoruz.
  2. Ayrı bir kapta kakao, kabartma tozu, vanilya un ve şekeri karıştırıyoruz.
  3. daha sonra birinci yapılan sıvı karışıma, ikinci karışımı (un ,kakao ,şeker, kabartma tozu ,vanilya) ekliyoruz ve çırpıyoruz .
  4. Artık kek harcınız hazır karışımı kalıbınıza koyup fırına yollayabilirsiniz.
  5. 150° 35 dakika pişirelim.
  6. Krema için; tencerenize süt ,şeker ve yumurtayı koyup karıştırın, daha sonra un ve nişastayı ekleyin çırpmaya devam edin.
  7. Karışımı ocağa almadan evvel soğukken düzgünce karıştırın daha sonra ocağa alın.
  8. Karışım muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın .
  9. En son pişen kremaya bir kaşık tereyağ ekleyin ve soğuması için öteki bir kaba alın.
  10. Kekimizi ikiye keselim ve ortasına kremayı ekleyelim.
  11. Kremanın üstüne çilekleri ikiye kesip içleri dışarıya gelecek biçimde yerleştirin ve üstüne biraz daha krema koyun daha sonra kekin öteki patını ekleyin ve kalan kremayı üstüne sürün en son üstüne kakao serpin.
Davil’s Cake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı