Dışardan Almaya Son Meskende Damla Çikolata Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 kare kesim çikolata (ince ince kıyalım kolay erisin)
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 3 çorba kaşığı kakao
- 4 çorba kaşığı puda şekeri
- 5 çorba kaşığı kaynar su
Not EkleTarifi Yazdır
- Çikolatayı benmari adabı eritelim ,içine sıvı yağ ek edelim karıştıralım.
- 2 çorba kaşığı su ek edelim .
- Pudra şekeri ve kakaoyu ek edelim .
- Gerektikçe üzerine su ek edelim.5 çorba kaşığı tam geliyor .
- Kalınca bir poşetin uç kısmını bardak içine yerleştirelim, materyal ziyan olmasın.
- Kakaolu harcımızı dökelim ve poşeti toparalayalım .
- Ucunu kürdanla delelim yoksa büyük oluyor .
- Damlalar yağlı kağıda ufak ufak sıkalım, ortada kürdanla ucunu açalım, tıkanabiliyor.
- 2-3 gece bekleyelim, daha sonra kavanoza alalım.
- Buzdolabından muhafıza edelim.
- Çikolatayı kulanma niçinim hem tat için hemde daha uygun donması için deneyecek olanlara afiyet olsun.