Professional
New member
2022’nin birinci sabahı açıklanan artırımlar içinde en epeyce dikkat çeken, kademeli olarak yüzde 50 ila yüzde 125 içinde değişen elektrik artırımı oldu. Aylık 150 kilovatsaatlik tüketim kritik hudut olarak belirlendi. Bunun altındaki ve üzerindeki harcamalar farklı fiyatlandırılacak. 150 kilovatsaat altına yüzde 50 artırım gelirken, 150 kilovatsaat üstüne ise yüzde 125 artırım geldi.
Artırıma yalnızca yüzde 50 oranında maruz kalmak için ayda 150 kilovatsaatten az tüketmek gerekiyor. Tüketim bu sonun üstüne çıktıkça, hissedilen artırım düzeyi de artacak.
GÜÇ BAKANLIĞINDAN DİKKAT ÇEKEN SMS
Halkın reaksiyonunu çeken artırımın akabinde bugün telefonlara ise Güç Bakanlığından dikkat çeken bir SMS gelmeye başladı. SMS’te, ‘Enerjini verimli kullan. #AklınlaVerimliYaşa’ sözleri yer aldı. Kelam konusu bildiri toplumsal medya platformu Twitter’da da paylaşılmaya başlandı.
Artırıma yalnızca yüzde 50 oranında maruz kalmak için ayda 150 kilovatsaatten az tüketmek gerekiyor. Tüketim bu sonun üstüne çıktıkça, hissedilen artırım düzeyi de artacak.
GÜÇ BAKANLIĞINDAN DİKKAT ÇEKEN SMS
Halkın reaksiyonunu çeken artırımın akabinde bugün telefonlara ise Güç Bakanlığından dikkat çeken bir SMS gelmeye başladı. SMS’te, ‘Enerjini verimli kullan. #AklınlaVerimliYaşa’ sözleri yer aldı. Kelam konusu bildiri toplumsal medya platformu Twitter’da da paylaşılmaya başlandı.