ELEŞTİRİ: Bölüm 8a BSIG için özel test prosedürü uzmanlığı | iX atölyesi

celeron

Global Mod
Global Mod
Kritik altyapılar (KRITIS), Bölüm 8a Paragraf 1 BSIG'ye göre özel güvenlik gerekliliklerine tabidir. Bu şirketlerin ve kamu kurumlarının operatörleri, Federal Bilgi Güvenliği Dairesi'ne (BSI) BT güvenliklerinin güncel teknolojiye uygun olduğunu düzenli olarak göstermekle yükümlüdür. Bunu yapmak için, BT sistemlerinin kullanılabilirliğini, gizliliğini, bütünlüğünü ve orijinalliğini tehlikeye atabilecek kesintileri önlemek için uygun organizasyonel ve teknik önlemleri almaları gerekir.

Reklamcılık

Final sınavı dahil eğitim

İki günlük KRITIS çalıştayımızda: § 8a BSIG için özel test prosedürü yeterliliği, KRITIS'in gereklilikleri hakkında kapsamlı bir genel bakış elde edecek ve § 8a BSIG testlerine özel olarak hazırlanabileceksiniz. Katılımcılar, eğitimin sonunda yapılan final sınavını geçtikten sonra “Bölüm 8a BSIG için özel test prosedürü yeterliliği” ek yeterliliğini alırlar. Bu, Federal Bilgi Güvenliği Dairesi adına Bölüm 8a BSIG'ye ilişkin güvenlik kontrollerini gerçekleştirmeye yetkili olduğunuz anlamına gelir.

Atölye Andre Windsch tarafından yönetiliyor. HiSolutions AG'de kıdemli uzman olarak BSI yasasına göre “kritik altyapılar” konusundan sorumludur. Sorumluluk alanı dahilinde, çok çeşitli endüstri ve sektörlerdeki kritik altyapı operatörlerine özel gerekliliklerin uygulanması konusunda destek vermektedir.

Bu iX atölyesi, BSI eğitim konseptini takip eder ve özellikle iç denetçiler, denetçiler, BT denetim deneyimine sahip denetçiler gibi denetçilerin yanı sıra denetim şirketlerinin çalışanları ve kritik altyapı operatörlerini hedef alır. Birbirimizle yoğun bir bilgi alışverişi sağlamak ve sınava ve sertifikasyona en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla bu eğitim 12 katılımcıyla sınırlıdır.

(ilk)