Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 2 su bardağı fasulye
 - 250 gram dana kuşbaşı
 - 1 soğan
 - 1 adet yeşil biber
 - 1 yemek kaşığı salça
 - Sıvı yağ
 - 1 çay kaşığı kimyon (tercihe bağlı)
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Geceden ısladığımız kuru fasulyelerin suyunu süzüyoruz.
 - Akabinde orta ateşte 15- 20 dakika kadar pişiriyoruz.
 - Pişerken üstünden köpükleri alıyoruz.
 - ondan sonrasında o suyu da süzüyoruz.
 - ondan sonrasında güvecimize etimizi alıyoruz .
 - Eti biraz kavurduktan daha sonra soğanını biberini ekliyoruz.
 - Onları da kavurduktan daha sonra salçamızı ekliyoruz.
 - Salçanın kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
 - Geceden ısladığımız fasulyeyi ek ediyoruz.
 - Suyunu da ekledikten daha sonra baharatını ekliyoruz.
 - Güvecimizi ocağa alıyoruz ağzı kapalı bir biçimde bir saat kadar pişiriyoruz.
 - Fazla gaz yapmaması için ben bir çay kaşığı kadar kimyon ekliyorum.
 
Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı