Etli Taze Fasulye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 büyük uzunluk soğan
 - 200 gram kuşbaşı et
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 3-4 adet orta uzunluk patates
 - 1 büyük uzunluk domates
 - Yarım kilo taze fasulye
 - Yeterince su
 - 3-4 diş sarımsak
 - Tuz, karabiber, pulbiber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye sıvı yağı alın yemeklik doğranmış soğanları kavurun.
 - Pembeleşen soğanlara kuşbaşı eti ekleyin yeniden kavurun.
 - Ardından salçayı ekleyip birkaç cins daha çevirin.
 - Küp küp doğradığınız patatesleri ekleyin tekrar kavurun.
 - daha sonrasında kabukları soyulmuş domatesleri de küp küp doğrayıp yemeğe ek edin.
 - En son uçları kesilmiş ve birkaç kesime bölünmüş taze fasülyeleri ekleyin ve 6-7 dk fasülyelerin kendi suyunda (rengi dönene kadar) pişmeye bırakın.
 - Yemeğin üstünü hayli az geçecek kadar suyunu ekleyin ve kaynadıktan daha sonra doğranmış sarımsaklar ile baharatları da ek edin.
 - Kısık ateşte yaklaşık 20 dk pişirin. Afiyet olsun ????.