Fasülye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 500 gram taze fasülye
- 2- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet kuru soğan
- 2 diş sarımsak
- Karabiber ,tuz
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir tavaya yemeklik doğradığımız soğanı ,zeytinyağı ve sarımsağı alalım güzelce kavuralım .
- Diğer taraftan yıkadığımız taze fasülyeyi küçük küçük doğrayalım onu da ekleyip rengi yavaşça dönene kadar kavuralım.
- Tuzunu, baharatını ekleyelim, yarım çay bardağı su ekleyip tavamızın kapağını kapatıp ortada denetim ederek pişmeye bırakın.
- Piştikten daha sonrada üzeri için sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine dökelim afiyet olsun.