“Fenerbahçe maçında teknik heyet ve oyunculara güveniyoruz”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
MKE Ankaragücü Kulübü Lideri Faruk Koca, Spor Toto Harika Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe’yle 17 Ekim Pazartesi günü iç alanda oynayacakları maçta, yeterli sonuç için futbolcularına güvendiğini söylemiş oldu.
“Tek Yürek Ankaragücü-İmalatı Harbiye Ruhuyla” sinemasının setini ziyaret eden Koca, basın mensuplarına Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Koca, değerli bir maça çıkacaklarını belirterek, “İstanbulspor maçında aldığımız galibiyet bize moral verdi. Fenerbahçe maçında teknik heyet ve oyunculara güveniyoruz. Yeterli bir takım kurduk, bu takımın bu sıralarda olması bizi üzüyor. Şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe’yle oynayacağız lakin bizim için kimle oynadığımız fark etmiyor. Çok güç bir ligdeyiz. Ortaya kadar 5 maç var. O ortaya düzgün girmek istiyoruz.” dedi.
“Maça epey ağır bir ilgi var”
MKE Ankaragücü taraftarının Eryaman Stadı’nı maçta dolduracağını vurgulayan Koca, “Maça epeyce ağır bir ilgi var. Bütün biletler 13 dakikada tükendi. 25 bin kişi önünde bu maçı oynayacağız. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Biz de bu biçimde bir kadroyla oynama şuuru ve aşağı sıralardan üst çıkmak isteyen bir grup olarak en yeterli çabayı vereceğiz. Taraftarımızın coşkusuna da inanıyoruz. Pazartesi günü yüzümüz gülecektir.” sözlerini kullandı.
Faruk Koca, ligde şu anda istedikleri yerde olmadıklarını da aktararak, kelamlarını şöyleki tamamladı:
“Beklentimin 7 puan gerisindeyiz. Bir farkla kaybettiğimiz maçlar var. Bunların bir kısmını galibiyet ve birliktelikle bitirebilirdik. Oynadığımız oyunu değerlendirdiğimizde yalnızca Karagümrük maçını kaybetmeyi hak ettik, başkalarını kaybetmeyi hak etmedik. Hiç hesap edilmeyen durumlarda yediğimiz gollerle puanlar kaybettik. Oyuncularımıza epey güveniyorum. Kaliteli ve teknik bir takımımız var. Yöneticiler olarak elimizden geleni yaptık. Geçmişten gelen krizlerin hiç biriyle uğraşmıyoruz. Ödemelerde aksaklık olmuyor. Maaşlar ve primler vaktinde yatıyor.”
MKE Ankaragücü Lideri Koca, “Tek Yürek Ankaragücü” sinemasının birinci çekimini yaptı
MKE Ankaragücü Kulübü Lideri Faruk Koca, “Tek Yürek Ankaragücü-İmalatı Harbiye Ruhuyla” sinemasının birinci sahnesi için temsili olarak direktör koltuğuna oturdu.
Filmin Hamamönü Mahallesi’ndeki setine gelen Faruk Koca, burada sinemanın direktörü Serdar Çetinkaya, oyuncular Sitare Akbaş, İnanç Konukçu ve set takımıyla bir ortaya geldi.
Filmin birinci sahnesi için direktör koltuğuna oturan ve “oyun” diyen Koca, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.
Çok gururlu ve heyecanlı olduğunu belirten Faruk Koca, şunları kaydetti:
“İnsanın başına ne geleceği aşikâr olmaz, yazgıda bir sinema setinde sanatkarlarla bir ortada olmak da varmış. Ankara’nın tarihi yerlerinden birindeyiz. ‘Tek Yürek Ankaragücü’ sinemasının startını verdik. İnşallah 27 Aralık’a yetiştirmeye çalışacak arkadaşlar. Kurtuluş Savaşı’nda askerlere mermi üretim tesisinde çalışanların ve çocuklarının kurduğu bir kulübün lideri olmanın onurunu yaşıyorum. Bilhassa sanatçı takımına ve çekim takımına teşekkür ediyorum. Önemli bir eser ortaya çıkacaktır. İdaremizde üç iş adamı arkadaşımız, sinemaya sponsor oldu, onlara da teşekkür ediyorum. Sinemanın önemli bir seyirciye ulaşacağını düşünüyorum. Gişeden gelecek gelirin yüzde 80’i kulübün olacak. İzleyiciler bu sinemayla nereden nereye gelindiğini bakılırsacek.”
Filmin direktörü Serdar Çetinkaya ise 8 aylık sürecin sonunda çekimlere başladıklarını aktararak, “Ankara, sineması sahiplendi. 300’e yakın oyuncu olacak. 20 kişilik bir ana takımımız var. Geçmiş ve günümüzü harmanladığımız bir sinema. O gün o adamlar bir yandan futbol oynarken bir yandan da cephane üreterek memleketi kurtardı, tek yürek oldular. Bugün de taraftarın, kulübün bir çocuk için nasıl tek yürek olduğunu herkese anlatacağız. Anadolu tribünlerinin de takviyesini alıyoruz. Ankaragücü bir daha birleştirici bir rol oynuyor. Daima bir arada bir gayretin nasıl verildiğini göstereceğiz. Liderimizin vizyonu olmasaydı bu sinema buralara gelmezdi.” diye konuştu.
Başrol oyuncularından İnanç Konukçu, düzgün bir MKE Ankaragücü taraftarı olduğunu lisana getirerek, “Başkanımla da bugün tanışmak nasip oldu. Sinemamız iyi olsun. Tarihi bir öykü anlatıyoruz.” sözlerini kullandı.
Diğer başrol oyuncularından Sitare Akbaş ise epey değerli bir sinemada rol aldığını anlatarak, “Kuruluşundan itibaren kendi gereksinimlerinden vazgeçip vatana hizmet etmek isteyen Türk halkının neler başardığına şahitlik edeceğiz. Bir insan hayatını kurtarmak için Ankaragücü taraftarının nasıl emek sarf ettiğini bakılırsaceğiz. Bu sinemada olmaktan büyük memnunluk duyuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.