Fincan Tatlısı (Hem yavaşça Hem Lezzetli)

Leila

Global Mod
Global Mod
Fincan Tatlısı (Hem yavaşça Hem Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 kahve fincanı un (Tepeleme)
  • 2 .5 kahve fincanı şeker
  • 1 paket vanilya
  • kaşık margarin
Üzeri için;

  • Hindistan cevizi
  • Çilek
Fincan Tatlısı (Hem yavaşça Hem Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. ilk vakit içinderda süt, un ve şekeri tenceremize alalım ve yoğunlaşana kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Göz göz olduğunda ocağımızın altını kapatalım margarin ,ve vanilyayı ek edelim karıştıralım.
  3. Kahve fincanlarının içlerini ıslatalım rahat çıkması için ve muhallebilerimizi dolduralım.
  4. Tatlımız 3/4 saat buz dolabında dinlendirilir.
  5. Tatlıları fincandan çıkarırken kenarlarından hava almasını sağlayarak aykırı çevirerek hafifçeçe sallayalım.
  6. Çıkan tatlımızı hindistan cevizine bulayalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
    ☺
    .
Fincan Tatlısı (Hem yavaşça Hem Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı