Florian Grillitsch’ten flaş transfer açıklaması! Trabzonspor ve Galatasaray…

kunteper

Global Mod
Global Mod
Hoffenheim’dan ayrılmasının akabinde Ajax’a imza atan Florian Grillitsch açıklamalarda bulundu.

Transfer devrinde Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere; Fiorentina, Brighton, Birmingham ile ismi geçen Avusturyalı orta saha oyuncusu, “Son birkaç hafta benim için kolay geçmedi.

Kendimle ilgili kimi şeyler okudum ve bunlar beni etkiledi.

Hoffenheim’dan ayrılmasının akabinde Ajax’a imza atan Florian Grillitsch açıklamalarda bulundu.

Transfer periyodunda Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere; Fiorentina, Brighton, Birmingham ile ismi geçen Avusturyalı orta saha oyuncusu, “Son birkaç hafta benim için kolay geçmedi.

Kendimle ilgili birtakım şeyler okudum ve bunlar beni etkiledi.

Şu anda tüm detaylara girmek istemiyorum fakat bilhassa gerçekleşmeyen transferlerle ilgili babam ve benim hakkında gerçeğe uygun olmayan tezler ortaya atıldı” tabirlerini kullandı.

“TÜRKİYE KELAM KONUSU DEĞİLDİ”

“Sportif niçinlerden dolayı Türkiye’ye transfer olmak benim için kelam konusu değildi” diyen Grillitsch, “Transferi iptal ettilkeri söylenen Championship grubu Birmingham City ile hiç görüşmedim.

Ama bu biçim şeylerden şikayet etmek istemiyorum.

Şu anda tüm detaylara girmek istemiyorum lakin bilhassa gerçekleşmeyen transferlerle ilgili babam ve benim hakkında gerçeğe uygun olmayan tezler ortaya atıldı” tabirlerini kullandı.

“TÜRKİYE KELAM KONUSU DEĞİLDİ”

“Sportif niçinlerden dolayı Türkiye’ye transfer olmak benim için kelam konusu değildi” diyen Grillitsch, “Transferi iptal ettilkeri söylenen Championship grubu Birmingham City ile hiç görüşmedim.

Ama bu şekil şeylerden şikayet etmek istemiyorum.

Kendime eleştirel olarak bakmayı tercih ediyorum” dedi.

“FUTBOL KİRLİ BİR OYUN”

Transfer periyodunda kimi kulüplerle toplantıda kusurlar yaptığını kaydeden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu şu tabirleri kullandı:

“Benim için her şey âlâ gitmedi, bu hususta bir sorun yok.

Kendime eleştirel olarak bakmayı tercih ediyorum” dedi.

“FUTBOL KİRLİ BİR OYUN”

Transfer devrinde birtakım kulüplerle toplantıda kusurlar yaptığını kaydeden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu şu tabirleri kullandı:

“Benim için her şey yeterli gitmedi, bu mevzuda bir sorun yok.

Bazı insanlara çabuk güvenecek kadar saftım.

Futbol, kimi vakit kirli bir iş olabilir, bu yaz bunu öğrendim.

Ama natürel ki tüm kararlarımın sorumluluğunu üstleniyorum”

Bazı insanlara çabuk güvenecek kadar saftım.

Futbol, kimi vakit kirli bir iş olabilir, bu yaz bunu öğrendim.

Ama natürel ki tüm kararlarımın sorumluluğunu üstleniyorum”

Yıldız oyuncu konuşmasının devamında: “Her şartta bu devirde yaşadıklarımdan fazlaca şey öğrenebilirim.

Şimdi yalnızca geleceğe bakmak istiyorum. Sonunda yine futbol oynayabildiğim için mutluyum” biçiminde konuşan Grillitsch, “Şu anda Ajax’ta olmaktan ve bu biçimde bir kulüpte Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktan memnunum.

Ajax inanılmaz taraftarları ve epeyce fazla geleneği olan dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Bu kulüpte oynamak beni gururlandırıyor” tabirleriyle konuşmasını noktaladı.

Yıldız oyuncu konuşmasının devamında: “Her şartta bu devirde yaşadıklarımdan fazlaca şey öğrenebilirim.

Şimdi yalnızca geleceğe bakmak istiyorum. Sonunda tekrar futbol oynayabildiğim için mutluyum” halinde konuşan Grillitsch, “Şu anda Ajax’ta olmaktan ve bu biçimde bir kulüpte Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktan memnunum.

Ajax inanılmaz taraftarları ve epey fazla geleneği olan dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Bu kulüpte oynamak beni gururlandırıyor” sözleriyle konuşmasını noktaladı.