Geç kaldığı teziyle mesai arkadaşı tarafınca sokak ortasında darp edilen bayan: İşe gitmeye korkuyorum

Samuag

New member
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan hadisede argümana nazaran, bir sitede güvenlik vazifelisi olarak çalışan Figen Kaya ile Erkan Ş. içinde nöbet değişimine geç kaldığı nedeni öne sürülerek kelamlı tartışma çıktı.

Erkan Ş, Figen Kaya’nın boğazını sıkıp yumruk attıktan daha sonra yoluna devam etti. bayanın bağırması üzerine geri dönen şahıs, bayana bir daha vurmaya başladı. Yere düşen bayanın yardım çığlıkları üzerine etraftaki vatandaşlar yardıma koştu. Erkan Ş., reaksiyon gösterdiği vatandaşlar tarafınca tekme tokat dövülmeye başlandı. Şahsı vatandaşların elinden ortaya giren öteki vatandaşlar kuvvetlikle alabildi. bir süre yerde kalan adam için 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis geldi. bayanın şikayetçi olması üzerine Erkan Ş., sözü alınmak üzere polis merkezine gdolayıldü. Erkan Ş.’nin tabirinin akabinde özgür bırakıldığı öğrenildi.

“BOĞAZIMA SARILDI, YUMRUK ATTI”

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Figen Kaya, “Bu sabah maalesef nazaranv arkadaşım tarafınca şiddete uğradım. Şiddetin bir niçini olmaz. Sebep aramak gerçek değil bence lakin benim misyonuma geç kaldığımı söylemiş oldu. Geç kalmamıştım. Üzerime hakikat geldi, kendimi geri çektim. Evvel boğazıma sarıldı ve hırpaladı. Akabinde yere düşürdü ve üzerime atladı. Arttan saçımı çekti. Sol tarafıma yumruk attı. İmdat diye bağırınca Allah’tan bayram namazından çıkanlar müdahale etti. Şayet onlar olmasaydı daha makus şeyler olabilirdi” dedi.

“İŞE GİTMEYE KORKUYORUM”

Olay daha sonrası şikayetçi olduğunu belirten Figen Kaya, Erkan Ş.’nin tabirinin akabinde özgür bırakıldığını ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu söylemiş oldu. Kaya, “Şu anda can güvenliğim yok. Ben cuma günü işe gideceğim, bu kişi orada bir daha beni taciz edip rahatsız edebilir. Aileden biri olmadığı için uzaklaştırma sonucu verilemiyor. Bu mesleği yapamamasını ve kartının alınmasını istiyorum. İşe gidersem korkacağım ve huzursuz olacağım. Ruhsal bir rahatsızlığı var ise daha büyük ziyanlar verebilir” tabirlerini kullandı.