“Gereken bütün çabayı memnuniyetle vereceğiz”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik, kulüp televizyonunda gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Türkiye’de futbolun saha ortasından hayli, saha haricinde oynandığını belirten Bilecik “Yaklaşık 7 bin küsür metrekarelik yeşil alandan bahsediyoruz fakat futbolun alandan hayli sahanın haricinde oynandığı ve maalesef türlü toplulukların da bu manada harika üstat olduğunu görüyorum. Alışık olmadığımız, hiç yakışık olmayan yaklaşımlarla da maalesef seyirci olma durumu kelam konusu oluyor.” tabirlerini kullandı.
Erol Bilecik, sarı lacivertli kulübün çok başarılı bir devir geçirdiğinin de altını çizerken “Rakamlar gerçeği en düzgün biçimde söz ettiği üzere asla da palavra söylemez. en çok gol konumu yaratan kadro kim denildiği vakte karşılık Fenerbahçe. En epeyce net gol durumuna giren ekip da Fenerbahçe. Şu ana kadar toplam 28 golle en çok gol atan kadro Fenerbahçe. Bir ekibin dönem boyunca attığı bütün golü bizim ekip yalnızca 3 maçta atıyor. Bu manada ortadaki farkın oluşmaması mümkün mü? Doğal olarak muazzam bir fark oluşuyor.” değerlendirmesinde bulundu.
Yönetim olarak geçmiş senelerdan deneyimler edindiklerini söyleyen Bilecik “Bu sene idare olarak beşinci yılımız. Bu süreçlerden düzgün dersler alarak geldik. Şu an olağan ki bizim topluluğumuzu inanılmaz memnun eden bir grubumuz var. Muazzam da bir hocamız var. Bizi saha dışına çekmek isteyen yahut hiç yakışık olmayan yaklaşımlarla meşgul etmek isteyenlerle de gereken bütün çabayı memnuniyetle vereceğiz.” diye konuştu.
VavaCars Fatih Karagümrük maçında kaleci Altay Bayındır’a reaksiyon gösteren Fenerbahçe taraftarına da seslenen Bilecik: “Değerli taraftarlarımıza bugün özel olarak seslenmek istiyorum; bu biçimde bir topluluğun birtakım haftalarda, en kritik değerlerimizden biri olan sevgili kaptanımız Altay’ı vakit zaman eleştirmelerini hiç hakikat bulmuyoruz. şüphesiz herkes eleştirilir lakin daha fazla sahip çıkılması gereken bir dönemden geçiyoruz. Başakşehir maçında da taraftarlarımızın gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.
Son olarak Fenerbahçe’nin ‘Cumhuriyetin Feneriyiz’ başlıklı manifestosunu ve 29 Ekim’de gerçekleştirilecek fener alayına ait görüşlerini aktaran lider vekili Erol Bilecik, kelamlarını şöyle tamamladı:
“Sevgili Fenerbahçeliler önümüze bakacağız. Endişeyle, panikle, gerginlikle hareket edenlerle bizim hiç bir işimizin olmaması gerekir. Fenerbahçe’nin gücünü, muvaffakiyetlerini kimsenin aşağıya çekmeye gücü emin olun yetmez. Bizim de idare olarak ana vazifemiz bunlara kati suretle fırsat vermemek olacaktır.”