Hastalara Şifa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 300 gr dana kuşbaşı
- 1 baş soğan
- 3 adet patates
- 2 yemek kaşığı biber salçası
- 3 tane havuç
- 4 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel kuşbaşımıza 5 su bardağı şu ekleyip düdüklüde pişirmeye bırakıyoruz.
- O sırada bir kabin içine küp doğranmış kuru soğan patates yuvarlak kesilen havuç baharatlar tuz salça hepsini karıştırıyoruz.Bu yemeği ufak kemikli etlede yapabilirsiniz arkadaşlar isteyen tavuk butla da .
- Pişen etin suyuna bakıyoruz eksilmişse şu eği yapıp bir taşım kaynatıyoruz ve materyalleri düdüklüye alıyoruz.
- Havuç ve patatesleri de pişiriyoruz.15 dk kafi.
- daha sonra bir borcama alalım.
- Üzerine limon sıkarak yavaşça mayhoş bir tat elde edelim.
Sofranız bereketli olsun şimdiden afiyet olsun
Yanına ayran yeşilsoğan kuru soğan bunlar candır