Hurmalı Truff Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet muz
- 2 paket burçak bisküvi
- 6 adet hurma
- Yarım çay bardağı ceviz
- 1 paket sütlü çikolata(80 gram)
- 1 yemek kaşığı kahvaltı çikolatası
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce hurmalarımızı sıcak suda 15_20 dakika kadar bekletin(ki kabukları soyulsun).
- Muzu ezin.
- daha sonra bisküviyi ve cevizleri parçalayın,hurmaları küçük doğrayın,ve hepsini bir kapta birleştirin.
- İstediğiniz formu verin,benmare yordamı erittiğimiz çikolataya her yerini bulayın.
- Yağlı kağıt serili tepsiye dizin ve 1 saat kadar buzdolabında bekletin,daha sonra servise hazır afiyet olsun.