Interreg VI Italy-France Maritime 2021-27 ve Jems sistemi, Livorno’da 19’uncu sunum

Samuag

New member
Toskana Bölgesi başkanı da müdahale edecek, Eugene GianiInterreg VI İtalya-Fransa Denizcilik 2021-27 programının duyurusunun sunumunda ve yarından sonraki gün, 19 Nisan Çarşamba öğleden sonra Livorno’daki Villa Letizia salonunda gerçekleşecek olan Jems sistemine odaklanma .

Bu, yeni Interreg 2021-27 İtalya-Fransa Denizcilik programı tarafından öngörülen dört ihaleden ilki. Amaç, Akdeniz’e kıyısı olan İtalya ve Fransa’nın bazı bölgeleri arasındaki sınır ötesi alanın ekonomik ve sosyal uyumunu desteklemektir. Kamu ve özel işbirliği projeleri 19 Mayıs’a kadar sunulabilir. Başlangıç, Toskana, Liguria, Sardunya, Korsika ve Provence-Alpes-Côte d’Azur kıyı bölgelerindeki projeler için 77 milyon avronun üzerinde bir bütçeye güvenebilecek.

Livorno belediye başkanının selamlarının ardından, luca salvettiLivorno İl Başkanı, Sandra ScarpelliniKuzey Tiren Denizi Liman İdaresi Başkanı Upi Toscana’nın (Eyaletler Birliği, ed) temsiline müdahale edecek olan, Luciano GuerrieriPisa Üniversitesi’nin Lojistik Sistemleri üniversite direği direktörünün yanı sıra, Gianluca DiniLivorno Belediyesi Ekonomik Kalkınma ve Avrupa Fonları Konsey Üyesi tarafından koordine edilen Interreg VI sunumu, Gianfranco Simonicinibölge müdürünün raporu ile canlanacak Philip Giabbani PC IFM Maritime 2021-27 Yönetim Otoritesi. Bu iletişimden önce Başkan Giani’nin müdahalesi gelecek. Ardından, Toskana Bölgesi Yönetim Otoritesi, ilgili tarafların projelerini sunabilecekleri Jems platformunu sunacaktır.

Müzakereden sonra, sonuçlar Toskana Bölgesel Rekabet Edebilirlik Direktörüne emanet edilecek, Paolo TedeschiBölge Yönetim Otoritesi Direktörü.

Randevu, Livorno’nun Ardenza semtindeki Villa Letizia’da (via dei Pensieri 60, Picchi stadyumunun yakınında) 19 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’te başlayacak.