iX atölyesi: BCM – acil durum planlaması ve acil durum tatbikatları

celeron

Global Mod
Global Mod
Yalnızca iyi hazırlanmış olanlar ani kesintilere, acil durumlara veya siber saldırılara hızlı ve uygun şekilde tepki verebilir, böylece hasarı sınırlandırabilir ve arızaları en aza indirebilir. Bu, iş süreçlerinizin ve BT'nizin güvenliğinin sağlanması için de aynı şekilde geçerlidir. Acil durum planlaması, acil bir durumda hızlı bir şekilde doğru şeyi yapmanıza ve daha kötü bir şeyin olmasını önlemenize yardımcı olur.


Reklamcılık



Profesyonel BT acil durum planlaması kılavuzu


Acil durum planlarının ne kadar uygun ve etkili olduğunu kontrol etmenin en güvenilir yolu, hedefe yönelik acil durum tatbikatlarıdır. Bunlar, planlarınızı gerektiği gibi ayarlamanıza ve sürekli olarak geliştirmenize yardımcı olur. Üç günlük çevrimiçi atölye BCM – acil durum planlaması ve acil durum tatbikatlarında, deneyimli bir güvenlik eğitmeninin rehberliğinde profesyonel BT acil durum planlaması için adım adım yönergeler geliştireceksiniz.

İş Sürekliliği Yönetimi (BCM)


Atölyede iş sürekliliği yönetimi (BCM) ve BT acil durum yönetimine ilişkin önemli standartlar ve yöntemler öğretiliyor. BT risklerini tanımlamayı ve değerlendirmeyi öğrenirsiniz. Diğer konular arasında, yeniden başlatma planlaması da dahil olmak üzere kapsamlı BT acil durum belgelerinin oluşturulması, reaktif bir BT acil durum organizasyonunun geliştirilmesi ve acil durum tatbikatlarının uygulanması ve değerlendirilmesi yer almaktadır.


Atölyeyi Berlin'deki HiSolutions AG'nin Kıdemli Danışmanı Dominik Seidel yönetecek. BSI 200-4, ISO 22301, ISO 27001 ve IT-Grundschutz gerekliliklerinin uygulanmasında kuruluşlara destek vermektedir. Ayrıca çeşitli sektörlerde ve dünya çapında acil durum ve kriz ekibi tatbikatlarının hazırlanması, uygulanması ve takibi konusunda geniş deneyime sahiptir. Lukas Reike-Kunze ona yardımcı antrenör olarak destek veriyor.

Çevrimiçi atölye çalışması, BCM konusu hakkında kapsamlı bir genel bakış elde etmek isteyen BT acil durum yöneticilerine, yöneticilerine, güvenlik görevlilerine, CISO'lara, iş sürekliliği yöneticilerine, risk yöneticilerine ve denetçilere yöneliktir. BT güvenliğinin yanı sıra BT'deki organizasyon yapıları ve süreçlerine ilişkin temel bilgi gereklidir.




(ilk)