iX Workshop: Exchange Geçişi – Exchange OnPrem'den Exchange Online'a

celeron

Global Mod
Global Mod
Exchange'in buluta taşınması, kuruluşlara e-posta ve iletişim altyapılarının verimliliğini, ölçeklenebilirliğini ve esnekliğini artırabilecek bir dizi avantaj sunar. Ancak taşınmanın bireysel gereksinimler, güvenlik endişeleri ve uyumluluk gereksinimleri dikkate alınarak dikkatli bir şekilde planlanması gerekiyor.

Reklamcılık

Adım adım talimatlar

Exchange OnPrem'den Exchange Online'a Exchange Geçişi atölyesinde, Exchange Server 2016 veya 2019'unuzu Exchange Online'a adım adım nasıl geçirebileceğinizi öğreneceksiniz. Mevcut geçiş seçenekleri hakkında bilgi edinecek ve geçiş sürecindeki zorlukların nasıl hazırlanılacağı, başlatılacağı ve üstesinden gelineceği konusunda genel bir bakış kazanacaksınız. Eğitimin ardından kendi geçiş süreçleriniz için sağlam temellere dayanan kararlar alabilecek ve gerekli uzman departmanlarla işbirliği yaparak Microsoft'un yerleşik araçlarını kullanarak dönüşümü kendiniz gerçekleştirebileceksiniz.

Kasım
28 Kasım 2024​

Çevrimiçi atölye, 9:00 – 17:00​

Atölye Daniel Dreeser tarafından yönetiliyor. Rewion GmbH'de M365 Danışmanı olarak müşterilere stratejik ve teknik düzeyde danışmanlık yapmaktadır. Hibrit M365 altyapılarının sağlanması, Exchange Online'ın işletilmesi ve en iyi uygulamalara dayalı olarak Microsoft Teams'in tanıtılmasına odaklanmaktadır.

Çalıştay 28 Kasım 2024'te gerçekleşecek ve BT yöneticilerine yönelik olacak. Konuşmacıyla ve birbirleriyle canlı bir paylaşım için yeterli alan sağlamak adına katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.

(ilk)