Kabak Sandal Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet orta uzunluk kabak
 - Yarım kapya biber
 
- Kaşar rendesi
 
- Gereğince kıyma
 - Domates rendesi ( ben yazın yaptığım sosu kullandım )
 - 1 adet küçük soğan
 - Yarım havuç
 - Yarım kapya biber
 - Çay kaşığı ucuyla karabiber
 - Çay kaşığı ucuyla kırmızı toz biber
 - Çay kaşığı ucuyla kimyon
 - İsteğe bakılırsa tuz
 - 1 tatlı kaşığı biber salçası
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle iç harcımızı hazırlayalım.
 - Tavamıza yağımızı alalım ve kıymamızı ekleyelim.
 - Ezerek kavuralım ve soğanımızı ekleyelim.
 - Akabinde domates sosunu,salçayı ve rendelediğimiz havuçlarımızı ekleyelim.
 - Biraz kavurduktan daha sonra baharatlarımızı ekleyelim ve 2 dk kadar daha kavurup altını kapatalım.
 - Kabaklarımızı soyalım ve ikiye ayıralım, isterseniz ortadan ikiye kesin , ister ayırdığınız kabakların ortasını oyun, o size kalmış ben ikiye bölüp ortasını oydum 
	
	
		
		
	
	
	 - Uygun bir pişirme kabana alıp ortasını oyduğumuz kabaklarımızı koyalım ve içini dışına fırça sayesinde yağlayalım.
 - Ortasını oyduğumuz kabaklarımıza iç harcımızdan koyalım ve üzerlerine kapya biberlerimizden ufak modüller koyalım.
 - Bir bardak suya bir tatlı kaşığı domates salçasını ekleyip karıştıralım ve fırın kabımıza koyalım.
 - Kabakların yarısına kadar gelmesi kâfi .
 - 200° fırında kabaklar yumuşayana kadar pişirin ve fırından almanıza 5 dk kala rendelenmiş kaşarları üzerine ekleyip bir 5 dk daha pişirelim ve fırından alalım. Afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.