Kapya Biberli Pratik Lezzetli (Kuru Fasulye)

celeron

Global Mod
Global Mod
Kapya Biberli Pratik Lezzetli (Kuru Fasulye) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı akşamdan ıslatılmış kuru fasulye
  • 2 1 adet kuru soğan ortaboy
  • 2 adet kapya biber
  • 1 çay kaşığı doruklu tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
Kapya Biberli Pratik Lezzetli (Kuru Fasulye) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Düdüklü tencereye sıvı yağı ince biraz iri doğranmış soğan ve biberi koyalım.
  2. Üzerine fasulye ve tuzu salçayı ek edip, karıştıralım.
  3. Pişmesi için kaynar su koyup, ortalama 4 su bardağı kâfi amam siz isteğinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  4. Düdüklü tencereyi kapatıp yarım saat orta ateşte pişirelim.
  5. Piştikten daha sonra kapağı açık 5 dakika kadar kaynatalım özleşmesi için. Afiyet olsun.
Kapya Biberli Pratik Hoş (Kuru Fasulye) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı