Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet orta uzunluk karnabahar
 - Su
 - Tuz
 
- 4 adet yumurta
 - 1 yemek kaşığı un
 - 1 çay kaşığı ucu kadar tuz
 
- Sıvı yağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Bir tencereye yeteri kadar su ve tuzumuzu ekleyelim.
 - Kaynadıktan daha sonra 1 adet orta uzunluk karnabaharımızı da içine ekleyelim. Fazla pişmeyecek biçimde pişirelim.
 - daha sonra sosu için 4 adet yumurta, 1 yemek kaşığı un, 1 çay kaşığı ucu kadar da tuzumuzu ekleyip bir hoş karıştıralım.
 - daha sonra bu sosa bandırıp yağla kızartalım.Afiyet olsun,????️.