Kazancı’dan flaş açıklamalar! Josef, Valerien Ismael, aklında kalan oyuncu…

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Yöneticisi, siyah-beyazlı kadronun gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Basın mensuplarıyla buluşan Karı, “Yollarımızı ayırdığımız futbolcularla 23,5 milyon euro’luk maaş yükünden kurtulduk. Takımımıza kattığımız yeni oyuncuların maaşı ise yaklaşık 13,5 milyon euro” dedi.
Kazancı, Ersin Destanoğlu’nun kontratıyla ilgili “Ersin fazlaca karakterli bir futbolcu. Mukavelesi bitince bedavaya gidecek bir oyuncu değil. Biz yeri ve vakti geldiğinde mukavelesini uzatabileceğimizi düşünüyoruz. Lakin yeni teklifler gelirse, doğal ki değerlendiririz” formunda konuştu.
Ceyhun Çıkarı, kiralık oyuncularla ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:
“Kiralık olan futbolcularımızın satın alma opsiyonları var lakin hepsi için pazarlık yapmak istiyoruz. Oyuncular âlâ performans verip, burada memnun olurlarsa devam etmek isteriz. Daha erken, ilerleyen süreçte bize gelecek raporlara nazaran gerekeni yapacağız.”
Kazancı, transfer periyodunu “Transfer konusunda şimdi istediğimiz her şeyi yaptık. Birinci ya da ikinci tercihlerimizin hepsini takımımıza kattık. Dele Alli listemizde olan bir oyuncu değildi fakat bu biçimde fırsat transferleri olabiliyor. Biz de bu biçimde bir oyuncuyu takımımıza katmak istedik. sak Hien istediğimiz bir oyuncuydu lakin Verona’ya gitti. Biraz aklımda kalan bir oyuncu. O transferdeki sorun Türkiye’deki yabancı sonuydu.” sözlerini kullandı.
Valerien Ismael’e güvendiklerini lisana getiren Karı, “Valerien Ismael önderliğinde bu dönem şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Liderimiz da söylemiş oldu. Yoğunluğu yüksek bir oyun oturtmaya çalışıyor. Başkanın 2 puan gerisindeyiz, son maçı kazansak önderdik.” dedi.
Siyah-beyazlı yönetici, dönem sonunda kadrodan ayrılmayı düşündüğünü açıklayan Josef için ise “Josef bizim kaptanımız, fazlaca kıymet verdiğimiz bir oyuncu. Yaşadıklarına reaksiyon gösterip üzülmekte haklı. Lakin ben fikirlerinin değişeceğini ve bizimle kalacağını düşünüyorum. Onunla daima konuşuyoruz.” yorumunda bulundu.
Kazancı’nın yabancı sonuyla ilgili soruyan soruya yanıtı ise “Yabancı hududunu asla anlamlandıramıyorum. Düşünüyorum ve mantıklı gelmiyor. Yabancı özgür bırakıldığında da ne kadar düzgün futbolcuların yetiştiğini biliyoruz. Hürlüğün oyuncu gelişmenini etkilediğini düşünmüyorum. Hudut, rekabeti engelliyor.” oldu.