Kedidili Küçük Pastalar Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 24 adet kedi lisanı bisküvi
- 2 su bardağı süt
- 1 paket mascarpone (250gr)
- 3 yemek kaşığı sürme çikolata
- 50 gram erimiş bitter çikolata
- Pirinç fındık
Not EkleTarifi Yazdır
- Çırpma kabında mascarpone ve çikolataları ekleyerek çırpalım. Sıkma torbasına alıp, yarım saat buzdolabına koyalım.
- Kedidili bisküvileri sırayla süte bandırıp, çıkaralım. Üzerine dolaptan çıkardığımız kremadan sıkalım.
- Diğer bir kedidilini üzerine kapatalım. Hepsine tıpkı süreci yapalım.
- Son olarak kenar kısımları fındık dolu tabağa batıralım ve üzerine kremadan biçim vererek sıkalım. Afiyet olsun