Kerem: “Öyle bir aile terbiyesi almadım”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın yıldızları Kerem Aktürkoğlu ve Erick Pulgar, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettikleri maçın akabinde beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.
Müsabakayı kıymetlendiren Kerem, “Güzel bir galibiyetti. Birinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı biraz daha baskılı başlayıp erken bulacağımız gollerle maçı koparmak istiyorduk ve istediğimiz üzere oldu.” dedi.
Kerem, teknik yönetici Domenec Torrent ile oyundan çıkarken yaptığı konuşmayı ise şu biçimde deklare etti:
“Ben aslına bakarsanız geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam güzelleşmeden çıktım. Bu maç da tıpkı biçimde. Ağrılarım vardı. İğneyle oynuyordum. Hocaya 70 dakika oynayabilirim demiştim. Şut çektiğim durumda da bana ayağımı sordu. Ben de kendisine ağrım olmadı lakin o şutu çekmem lazımdı dedim. O durumu konuşuyorduk. Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam. Ne o denli bir aile terbiyesi aldım ne de kendim o denli bir beşerim. Yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim. Hocamla bu vakte kadar hiç tartışmam olmadı. Her şey hayli uygun ikimizin alakası açısından”
“Sahada olmak bana inanç verdi”
Erick Pulgar ise “Bugün alanda olmak bana inanç verdi. Daha fazla mühlet almak isterim natürel. Ligin sonuna kadar uğraş edeceğiz. Geleceğim hakkında sonucu ben vermiyorum, bu sonucu verecek olanlar var. Yılın sonunda neler olacağını nazaranceğiz.” kelamlarını kullandı.