Kış Türlüsü Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet patlıcan
 - 2 adet patates
 - 1 adet orta uzunluk kabak
 - 2 adet sivri biber
 - 1 büyük soğan
 - 4 diş sarımsak
 - 1,5 dolu yemek kaşığı salça
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı pul biber
 - 1 çay bardağı zeytinyağı
 - 1,5 tatlı kaşığı tuz (ağız tadına bakılırsa değişir)
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Sarımsağı küçük küçük ve doğradığımız soğanı biberi kavuruyoruz kavrulduktan daha sonra küp küp doğradığımız patlıcan patates kabak bir hoş evvel 6-7 dk kavuruyoruz.
 - üzerini geçecek düzeyde sıcak su koyuyoruz altını kapamadan 2-3 dk evvel baharatlarını atıp karıştırıp altını kapatıyoruz.
 - ben hoş pirinç pilavının yanında üzerine nane dere otu koyarak servis yaptım sizlerde yapabilirsiniz fotoğraflarınızı görmek isterim.