Kıymalı Karnabahar Yemeği (Çok Pratik) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar.
								- 1 adet küçük uzunluk karnabahar
 - 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 150 gram kıyma
 - 1 adet küçük uzunluk soğan
 - 1 tepeleme yemek kaşığı domates salçası
 - Tuz
 - Karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar.
- Öncelikle karnabaharı çiçek çiçek ayırıp temizleyelim.
 - Bir tencereye su dolduralım ve karnabaharı eritmeden yumuşayana kadar pişirelim. Çok kısa müddette yumuşuyor.
 - sonrasındasında suyunu süzelim.
 - Farklı bir tencereye yağ koyup yemeklik doğradığımız soğanı kavuralım.
 - Üzerine kıymayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
 - Salçayı ek edelim ve kokusu çıkana kadar kavuralım.
 - Suyu süzülen karnabaharı da ek edelim.
 - Tuz ve karabiberi ekleyelim ve yemeğin hizasına gelecek biçimde kaynar su ekleyelim.
 - Tencerenin kapağını kapatalım ve orta ateşte pişirelim.
 - Tabanında az suyu kalsın kesinlikle tüm suyunu çektirmeyelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. 
.