Kolay Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet orta uzunluk karnabahar
 - 1 adet havuç
 - 1 adet soğan
 - 1 adet patates
 - Yarım su bardağı makarna (isteğe bağlı)
 - 8 su bardağı sıcak su
 - Bir fiske tuz
 - Bir fiske kırmızı toz biber
 - Bir fiske karabiber
 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - Dere otu
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle suyumuzu kaynatalım.
 - daha sonra tenceremizi ocağa alıp zeytin yağımızı ve tereyağımızı ekleyelim.
 - Küp küp doğramış olduğumuz soğanlarımızı tencerenin içine alalım.
 - Soğanlarımız pembeleşince yuvarlak bir biçimde doğramış olduğumuz havuçları içine alıp birazcık daha kavuralım ondan sonrasında salçamızı ekleyelim.
 - Bir tıp daha karıştırdıktan daha sonra patateslerimizi içine ekleyebiliriz.
 - Birazcık kavurup doğramış olduğumuz karnabaharlarımızı içine alalım.
 - daha sonra yarım su bardağı makarnamızı isteye bağlı tenceremizin içine alabiliriz ve üzerine sekiz su bardağı sıcak suyumuzu ekleyip ocağımızın altını orta ateşte bırakalım.
 - Kaynatıp suyunu biraz çektikten daha sonra tuz karabiber ve toz biberini ekleyelim birazcık karıştıralım
 - daha sonra ocağımızın altını kapatıp üstüne dere otumuzu ekleyebiliriz hepinize afiyet olsun.