Mini Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı tozşeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kakao 1çay süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un +1yemek kaşığı
- 1 paket vanilya
- 2 paket kremşanti
- 1 su bardağı süt
- 3 adet muz
Not EkleTarifi Yazdır
- Oda sıcaklığındaki yumurtayı şekerle düzgünce çırpalım bütün materyalleri koyup, çırpmaya devam edelim.
- Yağlanmış tepsiye kek harcını döküp 160 derecede pişirelim.
- Kek pişerken kremşantiyi hazırlayalım. Sütü, kremşanti ile mikserle yaklaşık beş dakika çırpalım buzdolabına koyalım.
- Pişen kekimiz soğuduktan daha sonra bardakla keselim daha yumuşak olasını istiyorsanız keki sütle ıslatabilirsiniz ben hayli az ıslattım her porsiyona 2 yemek kaşığı süt döktüm.
- Bardakla kestiğimiz porsiyonları bir tepsiye yerleştirelim kalan kenarları robottan çekelim kekimizin üzerine muzları dilimleyelim muzların üzerine kremşanti koyalım rondodan çektiğimiz kekleri üzerine yapıştıralım. Deneyeceklere afiyet olsun.